Atunci când investeşti efort şi pasiune în munca pe care o desfăşori, rezultatele şi satisfacţia vor fi pe măsură!

Aceasta este de pildă povestea profesorului Sorinel Oprişan, o poveste de succes!

Sorinel Oprişan a absolvit cursurile Facultăţii de Fizică de la Universitatea “Al.I Cuza”, ocupând în momentul plecării dumnealui în 1999 poziţia de conferenţiar universitar şi fiind un colaborator important al specializării de Biofizică, domeniu în care a publicat însemnate articole în reviste ştiinţifice naţionale şi internaţionale.

Momentan, domnul Oprişan este profesor de Fizică la Colegiul din Charleston, fiind membru al Departamentului de Fizică şi Astronomie al Colegiului încă din 2005.

Ne bucurăm şi suntem mândri că profesorului Oprişan i-a fost recent acordat premiul “Faculty Early Career Development” de către National Science Foundation.

Prestigioasa distincţie este însoţită de un grant de cercetare în valoare de 500.000 $ care îl va ajuta pe profesor să desfăşoare o activitate de cercetare însemnată în domeniul Neuroştiinţei Computaţionale.

Studiile sale se vor concentra pe elucidarea modului prin care reţelele neuronale complexe procesează şi răspund la stimuli externi, în vederea unei mai bune înţelegeri a funcţionării sistemului nervos uman şi a afecţiunilor asociate acestuia.

Felicitări domnului profesor Oprişan!

Ne dorim cât mai multe astfel de realizări de succes pentru absolvenţii noştri!

Advertisements