Societatea Europeană de Biofizică organizează între 23-27 august 2011, în Budapesta, al 8-lea Congres European de Biofizică.

Ediţia de anul acesta se va concentra în special pe descoperirile care aduc contribuţii importante la îmbunătăţirea calităţii vieţii.

Tinerii cercetători, studenţi şi doctoranzi, sunt încurajaţi să ia parte la acest eveniment. Participanţii sunt invitaţi să trimită un abstract legat de tematica congresului nu mai târziu de 15 aprilie 2011!

Puteţi găsi mai multe detalii despre înscriere, program, tematică, taxe, şi multe alte informaţii pe site-ul oficial al evenimentului.

Să nu uităm că Budapesta, denumită sugestiv şi “Regina Dunării” este un oraş pitoresc, cu nenumărate atracţii turistice care vă vor încânta atat privirea cât şi sufletele.

Aşa că, în măsura în care veţi putea participa la acest eveniment de importanţă majoră în lumea biofizicienilor europeni, este un prilej excelent de a împleti pe parcursul unei săptămâni frumoase de vară activităţile ştiinţifice cu cele socio-culturale.

EBSA2011_poster

 

Advertisements