Ca să nu vă rătăciţi, aveţi nevoie de linkuri ce vă vor ajuta să vă întoarceţi oricând şi de oriunde la matcă.

Fiind cele mai importante spaţii internautice, ce vă definesc ca studenţi şi viitori absolvenţi ai specializărilor de Biofizică şi Fizică Medicală de la Cuza, le veţi găsi cioplite în piatră şi în Blogroll. Să nu vă plângeţi că nu puteţi naviga în voie.

De veţi vrea să ştiţi ce se mai întâmplă în general pe la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza”, sunteţi doar la un click distanţă de asta.

La fel de uşor este să vedeţi ce se mai plănuieşte pentru voi la Facultatea de Fizică, care vă este orarul, ce evenimente vi se pregătesc şi tot ce mai este util pe acolo. Aveţi mână liberă şi mouse-ul chiţăie de nerăbdare.

Şi ca să începem să vorbim din ce în ce mai mult pe limba noastră, iată ce trebuie să vizaţi ca să aflaţi cât mai multe despre Colegiul Fizicienilor Medicali din România sau despre Societatea Română de Biofizică Pură şi Aplicată… după preferinţe.

Filiala din România a societăţii mai sus menţionate este membră a EBSA – European Biophysical Societies’ Association. Iar organizaţiile fizicienilor medicali sunt reunite sub egida European Federation of Organizations in Medical Physics. Sunteţi acum la un click mai aproape de Europa!

Puteţi naviga doar într-o clipă şi peste ocean, acolo unde aveţi acces la unele dintre cele mai proaspete şi relevante noutăţi din domeniul Biofizicii. Accesaţi American Biophysical Society pentru a fi zi de zi cât mai bine informaţi!

Şi după cum bine ştim că deasupra tuturor îndeletnicirilor ce implică radiaţii ionizante tronează Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare, se impune şi într-acolo o cale de acces înrucât toate drumurile duc la CNCAN!

Şi nu ne vom opri aici!

Advertisements